Стартер комплект

54.00лв.

Стартер комплект  BRIGGS & STRATTON

Модел: BRIGGS & STRATTON, QUANTUM, EUROPA

121800, 123700, 124800, 125700, 126700, 126800, 128700, 129700, 12E800, 12F800, 12G700, 12G800

Код: 31-061

Тегло: 1.500 кг