РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Политика на поверителност

Тази политика на поверителност е създадена с цел да Ви запознае с това какви данни вземаме от Вас, като потребител, как ги използваме, съхраняваме и с каква цел ги събираме.

Преди да продължите, моля да се запознаете с условията за използване на сайта.

С достъпа си до Уебсайта РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ, Вие приемате и се съгласявате да бъдете обвързани със следната Политика за защита на личните данни. Ако не сте съгласни с условията на тази политика, трябва незабавно да прекратите използването на Уебсайта и/или услугите му.

Тази политика може да бъде променяна с времето, като актуализациите ще се публикуват на тази страница. Трябва да проверявате тази страница периодично, за да си гарантирате, че сте наясно с всички промени по конфиденциалността на данните Ви.

Ако ние Ви помолим да предоставите определена информация, чрез която ще можем да Ви идентифицираме, когато използвате този Уебсайт, ние гарантираме, че тя ще бъде използвана в съответствие с тази Политика за конфиденциалност.

Вашата лична информация е изключително ценна за Вас. Затова ние сме взели мерки за защита на личните Ви данни според Закона за защита на личните данни. Ние събираме данни с единствената цел да направим възможно пазаруването на нашите клиенти и обработката на поръчките. Без необходимата лична информация, ние няма да бъдем в състояние да обслужваме клиентите ни. Молим Ви, да предоставяте точна и пълна информация за Вашите контакти, за да бъдем в състояние да изпълним поръчките.

За нас

Адресът на нашия сайт: rezervnichastibg.com

Онлайн магазин „РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ“ е създаден след дългогодишен опит в продажбите и сервизното обслужване на различни видове моторни триони, косачки, тримери и друга градинска и горска техника.

Предлагаме голямо разнообразие на резервни части за моторни триони, моторни коси, градински косачки, както и масла и консумативи за тях.

Oбръщаме персонално внимание на всеки клиент и отговаряме на всичките Ви въпроси. Дори и да не намирате даден продукт тук, винаги можете да ни се обадите за проверка на наличността му. Опитът ни в продажбите на резервни части и доброто познаване на продуктите гарантират нашата компетентна помощ при избора на точния за Вас продукт.

Концепцията ни е за бързо и професионално изпълнение на Вашите поръчки на добра цена.

Благодарим Ви, че пазарувате при нас!

Коментари

Когато посетителите оставят коментари в сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и идентификатора на потребителския браузър, за да помогнат за откриването на спам.

Анонимен низ, базиран на имейл адреса ви, може да бъде предоставен на услугат Gravatar, за да бъде проверено дали я използвате. Политиката за поверителност на Gravatar е тук: https://automattic.com/privacy/. След като коментарът ви бъде удобрен, профилната ви снимка ще бъде видима публично към него.

Файлове

Ако качвате изображения в сайта, трябва да избягвате качването на изображения с вградени данни за местоположение (EXIF GPS). Посетителите на сайта могат да изтеглят и извлекат данни за местоположението от изображения в сайта.

Бисквитки

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да разрешите запазването на вашите име, имейл адрес и уеб сайт в бисквитки. Те са за ваше удобство, така че да не е нужно да попълвате отново данните си, когато оставяте друг коментар. Тези бисквитки ще се пазят една година.

Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна бисквитка, за да определим дали браузърът ви приема бисквитки. Тази бисквитка не съдържа лични данни и се изтрива, когато затворите браузъра си.

Когато влезете в профила си на сайта още няколко бисквитки ще запазят информацията ви за вход и предпочитанията ви какво да виждате на екрана. Бисквитките за вход изтичат след два дни, а за предпочитанията на екрана след година. Ако изберете опцията за запомняне, информацията ви за вход ще се пази две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат изтрити.

Какви лични данни събираме

Ние вземаме следната лична информация от Вас при регистрация и/или поръчка:

  • имена на потребителя (лично и фамилно име)
  • адрес на електронна поща на потребителя (изисква се потвърждаване)
  • адрес на местоживеене на потребителя (или адрес, където да бъде изпратена дадена поръчка)
  • телефонен номер за връзка с Вас.

С кого споделяме данните ви

С никого! Ние съхраняваме вашата лична информация, единствено и само, за да изпълним вашата поръчка, след което се изтрива.

Колко дълго държим личните ви данни

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да можем автоматично да разпознаваме и одобряваме последващи ваши коментарите, вместо да ги задържаме в опашката за одобряване.

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайта могат да виждат и редактират тази информация.

Вашите права над личните ви данни

Ако имате профил в този сайт или сте оставяли коментари в него, можете да поискате да получите файл, съдържащ всички данни, които съхраняваме за вас, включително и данни, които сте ни предоставили. Също така можете да поискате да заличим личните данни, които съхраняваме за вас. Това обаче не включва данни, които сме задължени да съхраняваме с административни цели, за нуждите на сигурността на сайта, или по закон.

Как използваме вашите данни

Коментарите от посетителите могат да бъдат проверени чрез автоматична услуга за проверка за спам коментари.

С подаването на формуляра за регистрация на поръчка в РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ, Вие приемате и се съгласявате с факта, че Вашата лична информация ще бъде използвана от администраторите на РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ за следните цели:

  • да се свържем с Вас, като клиент на уебсайта;
  • да обработваме Вашите поръчки;
  • да Ви предоставим достъп до конкурси, награди и промоционални дейности;
  • да Ви изпращаме нетърговски или административни уведомления за промени в уеб сайта или Вашия потребителски профил, например;
  • да Ви изпращаме новини за предложения, ценови отстъпки или друга търговска информация по отношение на РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ;
Към началото